На полігоні в Балокко з'явився новий Alfa Romeo Milano. Його дебют 10 квітня


Цього року німецький автомобільний журнал auto motor und sport знову поставив своїм читачам доленосне питання: "Який автомобіль найкрасивіший?" Відповідь була чіткою: Alfa Romeo Giulia та Alfa Romeo Stelvio отримали нагороди в категоріях "середньорозмірний автомобіль" та "SUV/озашляховик".

 

У виданні 2023 року, присвяченому знаменитій премії Autonis Design Award, журнал "Auto Motor Und Sport" запитав своїх читачів, чи може дизайн автомобіля надихати навіть через роки після його дебюту. З моменту свого заснування Alfa Romeo базує свій дизайн на концепції "позачасової краси". Тому не дивно, що понад 14 500 читачів, які взяли участь у голосуванні, віддали свої голоси італійському бренду.

 

Нещодавно оновлений і вже відзначений нагородами спортивний седан Alfa Romeo Giulia переміг у категорії "середньорозмірний автомобіль" з чистою часткою голосів 66,4%. У категорії "великий позашляховик/позашляховик" перемогу здобув Stelvio - також оновлений з точки зору стилю і технологій - з 39,7% голосів.

 

Алехандро Месонеро, керівник відділу дизайну Alfa Romeo: "Для нас велика честь і радість, що Giulia та Stelvio знову отримали це головне визнання за свій дизайн у виданні autonis 2023 року. Висока оцінка читачів журналу auto motor und sport багато значить для нас. Вона відплачує за відданість і пристрасть, до яких прагне Alfa Romeo Centro Stile, з чіткою метою запропонувати своїм клієнтам виразний дизайн, який може зберігати свою привабливість з плином часу з сильною ідентичністю".

 

Нікколо Бьяджолі, глава бренду в Німеччині, зібрав удари по гонгу на церемонії нагородження, яка відбулася в рамках конгресу авто-мото-спорту в Штутгарт Мессе.

 

"Приємно бачити, що в Німеччині дизайн Alfa Romeo залишається настільки сильним. Я висловлюю щиру подяку не тільки читачам журналу "Auto Motor Und Sport", а й нашій команді дизайнерів в Турині, Італія, в Alfa Romeo Centro Stile. Традиції досконалості наших дизайнерів надають кожному автомобілю Alfa Romeo особливий характер і передають безпомилковий стиль бренду. Я з нетерпінням чекаю на майбутнє і майбутні проекти, які ми представимо нашим шанувальникам у Німеччині".

 

У попередніх виданнях Autonis читачі журналу "Auto Motor Und Sport" неодноразово висловлювали свою високу оцінку дизайну Alfa Romeo, називаючи Alfa Romeo Giulietta, MiTo, Tonale, а в попередніх виданнях Giulia і Stelvio - "найкрасивішим автомобілем". У 2023 році, 18-му за рахунком з моменту заснування конкурсу, у 12 різних категоріях змагалися понад 100 автомобілів.